Форум

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 1 з 11
Модератор форуму: Жульєн 
Форум » Дискусії » Народний Рух України » Сайт Сумської ОО НРУ
Сайт Сумської ОО НРУ
ПетровичДата: П`ятниця, 22.01.2010, 13:03 | Сообщение # 1
Група: Адміністратор
Шановні користувачі і гості!
В цьому місяці нашому сайту виповнюється один рік. Наш ресурс не є професійним, адже створювали його і працюють над ним ентузіасти далекі від інформатики. Але ви бачили, як він постійно розвивався і вдосконалювався протягом року.
Дякуємо вам за активну участь, висловлення своїх думок і позицій. На окрему подяку заслуговують: Kucherman, DeZdemon та bym - спасибі вам, хлопці, за патріотизм і незламність, підтримку.

Ми не збираємось зупинятися на досягненому. Якщо ви помітили, вчора була прибрана реклама в правому верхньому куті екрану. Планується перенос домену. Нова адреса сайту буде: nrusumy.org. Сподіваємося, що це станеться найближчим часом.
Також практично готовий новий розділ: Наше відео
Також будемо раді чути ваші пропозиції щодо вдосканалення сайту.
Наступним завданням є збільшення чисельності. Разом - ми сила!

Хто не хоче ходити в атаку, буде ходити в ярмі.

KuchermanДата: П`ятниця, 22.01.2010, 20:54 | Сообщение # 2
Група: Рухівець
Вітаю з річницею! Так тримати! Дякую за подяку(вибачайте за тавтологію) smile
Головне, щоб більше людей відписувались на форумі тоді буде цікавіше. І взагалі, живий форум-живий сайт!
Вітаю з Днем Соборності України!
Вітаю з присвоєнням героя - символу визвольної боротьби, ідеалу сили духу та віри в Україну - Степану Бандері!!!
Слава Україні - Героям Слава!!!
І як казав мій покійний дід, що "ганяв" "бандерівців" коли служив у радянському війську:
"Хай жиє Степан Бандера і його жінка Параска!!!"

Рух - живий!!!

ПетровичДата: Понеділок, 25.01.2010, 21:51 | Сообщение # 3
Група: Адміністратор
УРА!!!! Наш сайт доступний за адресою http://nrusumy.org

Хто не хоче ходити в атаку, буде ходити в ярмі.

АнтисемітДата: Неділя, 28.02.2010, 12:09 | Сообщение # 4
Група: Гости

От тепер може й будемо ходити в ярмі.
Вибори показали які ми є.
Тільки дурень двічі на граблі наступає.
Мало було Януковича Прем"єр-міністра?
А владні чиновники і цьому президенту (навмисно пишу з маленької) будуть лизать ....
Правильно написав Микола Лісний у зверненні до Ющенка.
До речі, у Тернах, де мешкає М.Лісний, селищний голова вже зі своїх запасників витіг фото з В.П. Щербанем, для загального огляду і вираження мабуть власної прихильності. Готується до зустрічі зі Щербанем чи йомуподібним.

ГістьДата: Неділя, 28.02.2010, 19:42 | Сообщение # 5

Ваша Тимошениця чим істотно відрізняється від Януковича?
Хіба не вона домовилась про підтримку з Путіним, розвалила економіку?
Чи в неї гроші такі солодкі, що вартують більше за душу?
Іуди, а ще не соромляться називати себе рухівцями. Ганьба!

DeZdemonДата: Неділя, 28.02.2010, 22:21 | Сообщение # 6
Група: Рухівець
Гість! Ти був на майдані? на обласному чи на іншому в 2004? Ти був за "помаранчевих"? ти відчув силу та єднання народу чи ти стояв за гроші? Якщо був з демократами, то за кого ще з двох міг віддати голос? за Яника? чи ти божевільний,щоб після того що було голосувати за нього? То тобі ганьба! за зраду ідеалів.

Не помиляється той, хто нічого не робить.

ГістьДата: Понеділок, 01.03.2010, 09:04 | Сообщение # 7

Я стояв на Майдані за ідею. Тому коли до 2009 році всі зрадили цю ідею і Ющенко і Тимошенко і Тарасюк і багато, багато інших, я не зміг поставити галочку напроти ні Тимошенко, ні Януковича.
Я ненавиджу Януковича після Майдану. Але все частіше бачу його як недолугого політика без ідеології, а не українофоба чи зека. Він просто клоун.
Але після газових угод і зустрічей з Путіним, я ненавиджу і Тимошенко. згадайте її недолугу економічну політику, Лозінського і багато багато іншого.
Можливо у Вас з совістю все гаразд, але я не зміг проголосувати за жодного з них. Так, я розумів що якщо патріоти проголосують проти всіх то президентом стане Янукович. Але я подумав хто з них краще? - і не знайшов відповіді.

Форум » Дискусії » Народний Рух України » Сайт Сумської ОО НРУ
Сторінка 1 з 11
Пошук:

Rambler's Top100 Сумской портал Сервис проверки ТИЦ и PR
Copyright Сумська обласна організація Народного Руху України © 2010