Форум
| Український націоналізм: ідея і чин |
| nrusumy | Дата: Середа, 06.01.2010, 14:42 | Сообщение # 1 |
Група: Адміністратор
| Пропонуємо свої ідеї щодо того, чим мають займатися сучасні націоналісти. Також хотілося б почути ставлення учасників форуму щодо соціал-націоналізму. Це наше власне, чи мавпування чужого?
|
| |
| | |
| Dante | Дата: Понеділок, 11.01.2010, 17:05 | Сообщение # 2 |
|
Група: Гости
| моcкалів на ножі
|
| |
| | |
| Петрович | Дата: Середа, 13.01.2010, 01:13 | Сообщение # 3 |
| Дуже конструктивно. http://russian.sumy.ua вам туди. Шукайте. Треба буде, що знаю, підкажу. Успіхів.
Хто не хоче ходити в атаку, буде ходити в ярмі.
|
| |
| | |
| Сахар-ОК | Дата: Субота, 13.02.2010, 17:45 | Сообщение # 4 |
|
Група: Гости
| Чи може хтось відповісти, яким є ставлення українських націоналістів до представників інших націй в Україні, зокрема до сербів?
|
| |
| | |
| Lozovytskyi | Дата: Субота, 13.02.2010, 18:58 | Сообщение # 5 |
|
Група: Видалені
| Quote (Сахар-ОК) Чи може хтось відповісти, яким є ставлення українських націоналістів до представників інших націй в Україні, зокрема до сербів? Дивлячись які націоналісти... Рухівці, наприклад, пліч-о-пліч з кримськими татарами всю незалежність України. Серби у них не викликають ніяких, на мою думку, негативних емоцій. А "свободівці" хтозна... У них же Україна лише для українців, якщо послухати Тягнибока.
|
| |
| | |
| Петрович | Дата: Субота, 13.02.2010, 19:34 | Сообщение # 6 |
| "До росіян, євреїв, поляків, чукчів та прогнозу погоди в Мароко ми ставимось однаково - через призму національних інтересів" Віктор Рог. Наше ставлення до конкретної людини випливає з її ставлення до України. До сербів ставлення таке ж саме. З точки зору геополітики ми підтримуємо уряд Сербії і її територіальну цілісність, а не уряд Косово, оскільки міжнародне визнання цієї країни дає прецендент до визнання незалежності Криму
|
| |
| | |
| Shkurko | Дата: Субота, 10.04.2010, 00:27 | Сообщение # 7 |
Група: Патріот
| Шановний Петрович, пояснить мені будь ласка, навіщо націоналісти закривають обличчя?.. Може краще бути із відкритими обличчями? Мені здається, що такий стиль може лякати тих, хто в цілому підтримує українську ідею.
|
| |
| | |
| Admin | Дата: Субота, 10.04.2010, 10:57 | Сообщение # 8 |
|
| Shkurko, то ж просто аватарка
|
| |
| | |
| Петрович | Дата: Субота, 10.04.2010, 15:41 | Сообщение # 9 |
| Shkurko, Це дійсно аватарка. На всі акції ми ходимо відкрито. Так само ми не ховаємо своїх імен чи біографії. Нам нічого соромитися. А обличчя прикривають здебільшого соціал-націоналісти. В Сумах таких немає, а якщо і є, то вони не активні.
|
| |
| | |
| Shkurko | Дата: Неділя, 11.04.2010, 14:51 | Сообщение # 10 |
Група: Патріот
| А, тоді зрозуміло. До речі, скажіть, чи є україномовні люди в Сумах? Я буваю у вашему місті десь раз на рік-два, дуже люблю Суми ще з часів дитинства, коли не знав, що Україна та Росія це різні держави. Раніше, наскілки я памя'таю, переважна більшість розмовляла російською. Щось змінилося?.. Запитую, тому що вірно оцінити зміни важко, іноді приїжджаючи на день-два. Я з Московії, народився тут, живу вже 26 років. Але коли був малим, з 6 до 11 років, кожне літо проводив вакації у Сумах, у діда та бабусі (екс-військовослужбовців СРСР), які не вважали себе українцями, але Суми любили. Звісно ж розмовляли російською. Десь році у 1995 вони переїхали до Москви назавжди. Я довго сумував без Сум, доки не приїхав як турист перший раз після такої перерви у 2005 році, після Помаранчевої революції. І ще був кілька разів в Сумах пізніше. Був дуже вражений тим, що Сумська область - так звана помаранчева, тобто білшість - за демократичні сили. Раптом виявилося, що казкове місто з дитинства ще й таке свідоме... Як краще це пояснити, не знаю. Тільки бруд біля Псела засмучує трохи. Дуже приємно дізнатися, що в Сумах є таки активісти, як ви. З повагою, Дмитро
|
| |
| | |
| Петрович | Дата: Субота, 17.04.2010, 08:15 | Сообщение # 11 |
| Звісно є. От ми україномовні:) А ще є багато тих, хто розмовляє українським суржиком. В Сумах складно почути як чисту українську, так і чисту російську. Останнім часом сумський варіант російської все більше нагадує українську:) Дуже приємно, що Ви, народившись в Росії, володієте українською мовою. І що у Вам небайдужі і Суми, і Україна.
|
| |
| |
|