Форум

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 1 з 11
Форум » Дискусії » Політика » Ющенко з Януковичем домовилися?
Ющенко з Януковичем домовилися?
ПетровичДата: Четвер, 07.01.2010, 12:57 | Сообщение # 1
Група: Адміністратор
Заступник керівника головної служби з внутрішньополітичних питань та регіонального розвитку Секретаріату Президента на ім’я Козачок Ярослав Вікторович оприлюднив угоду про взаємодію за підписами Ющенка та Януковича, з якої нібито випливає, що нинішньому Президенту обіцяно пост прем’єр-міністра у разі обрання лідера ПР Главою держави.

Ми не готові підтвердити достовірність цієї угоди, однак заяви і дії штабів цих кандидатів дають приводи вважати, що така чи подібна угода дійсно укладалася.

Пропонуємо ознайомитися з цим документом і самостійно зробити висновки.

6 nrusumy (Вчора 14:10)
Не треба читати ніяких угод. Почитайте "Україну Молоду", яка цілком контролюється Секретаріатом Президента.
[Відповісти]

5 bym (Вчора 02:09)
І головне робиться все це дуже просто, навіть фотошопом володіти не треба.
[Відповісти]

4 bym (Вчора 02:05)
Оце брехня, так брехня! Такі секретні матеріали і доступні громаді?! Чи всі геть з глузду з'їхали ? Навіщо такий документ підписувати, чи як хтось когось кине, то що з ним до суду вони підуть ? Я завтра вам роздрукую документ з підписами інших осіб, які домовились не чіпати його Міжгір'я та надають посаду прем'єра, бо так з Росією домовилась. І взамін їй допомагають створити міф проти гаранта, щоб відібрати владу, і з мінімальним розривом дають їй перемогти на виборах. Як вам таке ?
[Відповісти]

3 Степан Бандера (05.01.2010 18:29)
Нема пророка в своїй Батьківщині... Завжди обіллють брудом і встромлять ніж в спину! Згадайте Іуду і все стане зрозумілим.
[Відповісти]

1 Крук (03.01.2010 23:48)
Це наклеп, неподопство, ГАНЬБА!!!!!!
Наш любий ПРЕЗИДЕНТ не міг зрадити Майдан, та ідеї УССД!!!!!
Я не вірю, це провокаця ворогів України, це робота комуністів-обкомівців!!!
Слява Україні!!! Слав Героям!!!
Хай живе Віктор Андрійович!!!
Не забирайте булави у патріота!!!!!!!!!!!!
[Відповісти]

2 Жульєн (05.01.2010 00:15)
Мені особисто як рухівцю важко в це вірити. Проте дії Президента свідчать, що це цілком припустимим.

Хто не хоче ходити в атаку, буде ходити в ярмі.

KuchermanДата: П`ятниця, 08.01.2010, 11:27 | Сообщение # 2
Група: Рухівець
Я вважаю, що це брехня! Звісно, певний час я вагався, але зараз переконаний, що це "утка", причому запущена вона Юлією Тимошенко! Ми вже не один раз чули провокативні заяви від БЮТ озвучені Турчиновим або самою леді Ю. Цьому "козачку" певно кинули на лапу, або збирались звільнити, а тут він вийшов "героєм"! Я згодем з BYM, що сенсу в існування такої угоди нема, бо вона не нестиме юридичної сили. Чому всі вважають Ющенка дурнем? Він вже підписував меморандум з Януковичем і саме Віктор Федорович його порушив. Невже Ющенко цього не пам'ятає, щоб робити ті самі помилки? Краще оприлюдніть угоду нашого керівництва "Руху" з БЮТ. Хто здав позиції?

Рух - живий!!!

bymДата: Субота, 09.01.2010, 00:47 | Сообщение # 3
Група: Патріот
Хто здав і за скільки, ми точно не взнаємо, бо мабуть в цьому випадку, аналогічних угод не підписували та і Козачка не вводили в курс справи.

DeZdemonДата: Субота, 09.01.2010, 01:00 | Сообщение # 4
Ну знаєте хлопці - Юлія Володимирівна вміє тримати слово, тож і усної угоди вистачить, щоб пообіцяти яке-небудь крісло в затишному кабінетику.
А за президента не віриться, він і справді не дурень, бо тоді він вже й депутатом ні від кого не висунеться, якщо таке вткне.

Не помиляється той, хто нічого не робить.

KuchermanДата: Субота, 09.01.2010, 01:08 | Сообщение # 5
Quote (DeZdemon)
Юлія Володимирівна вміє тримати слово

Це був сарказм, чи ти справді так вважаєш?

Рух - живий!!!

DeZdemonДата: Субота, 09.01.2010, 01:15 | Сообщение # 6
Так, то був сарказм. Всі обіцяють, та нічого не роблять(але не в цьому випадку). Якщо хочеш зайняти містечко повище, потрібно шукати підтримки. Якщо кинеш раз-можеш залишитись без допомоги слідуючого, тож між собою вони вміють домовлятися і тримати своїх слів.

bymДата: Субота, 09.01.2010, 01:32 | Сообщение # 7
Взагалі хлопці, ось що прикро - ми троє тут з однієї команди і говоримо часто самі з собою.
Прикро, що ми спілкуємось тільки на форумі. Значно краще було б зібратися і поговорити нормально. І почути один одного. Щоб ніхто не вважав один одного зрадником.

KuchermanДата: Субота, 09.01.2010, 01:46 | Сообщение # 8
Ну, це не проблема. Завтра я думаю хлопці нам щось цікаве напишуть, типу: "А який вихід? За Януковича голосувати? Ми побудем з БЮТ, а потім їх обдуримо прорвемось до влади і будемо проштовхувати в мізки народу ідею і чин українського націоналізму!"

Рух - живий!!!

bymДата: Субота, 09.01.2010, 02:05 | Сообщение # 9
Хто і куди прорветься ? Всі політичні питання треба буде вирішувати в Раді, а де візьметься більшість ? БЮТ і ПР вирішать долю УПА ? Без ПР ім тепер не обійтись, бо всі пропрезидентські сили "засранці", наше керівництво ж так думає про рухівців,що відкололись, "зрадили" ? І що з цього вийде ?
Якщо виграє на виборах Юля, то вже вона буде дружити з Януковичем, щоб бути президентом всієї України.

ПетровичДата: Субота, 09.01.2010, 08:47 | Сообщение # 10
Особисто моя думка щодо цього документа така: цей документ, який опублікований в інтернеті-фальшивка. Але домовленість дійсно існує. Якась інша, але з подібним змістом. І кожен день Ющенко її підтверджує своїми словами і діями.
"Сторони зобов'язуються у своїй передвиборчій агітації уникати взаємної критики і використати всі наявні можливості для перемоги в другому турі" Невже ви цього не помічаєте? Порахуйте скільки разів на день Ющенко критикує Тимошенко, а скільки Януковича.
6 nrusumy (Вчора 14:10)
Не треба читати ніяких угод. Почитайте "Україну Молоду", яка цілком контролюється Секретаріатом Президента.

Я був дуже вражений, коли у номері за 22 листопада весь розворот був написаний про Помаранчеву революцію, пересипаючи це критикою Тимошенко, описують всіх політиків, які "зрадили Майдан" (були які і Майдан зрадили, а були, які з Ющенком спільної мови не знайшли. Але вони, здається, Ющенка і Майдан не розрізняють). Так от, в кінці статті, де всіх розкритикували - невеличка колоночка про те, що Віктор Янукович за п'ять років змінився в кращу сторону, навчився думати і говорити і т.д.
А перший номер УМ в цьому році. Віктор Янукович: "Ми всі бачили, які феєрверки та танці влаштували вони на Майдані у новорічну ніч. У той час, як десятки тисяч людей у всій країні сиділи без грошей, без світла і тепла. У будинках не працювали ліфти, і багато людей похилого віку мусили пішки діставатися до своїх квартир. А матері не змогли підготувати дітлахів до новорічних ранків, бо в будинках не було гарячої води. На мізерні пенсії і зарплати мільйони українців не змогли накрити святковий стіл" То на кого працює Ющенко. Хоча я зовсім не розумію, навіщо йому це потрібно. Я взагалі не розумію нашого Президента...

KuchermanДата: Субота, 09.01.2010, 10:17 | Сообщение # 11
Не знаю хлопці...але я особисто, по-людськи, по тому як себе веде людина, як ромовляє - вірю Ющенку і зовсім не довіряю речам Тимошенко! Її чорні оченятка, що бігають вліво-вправо, вираз обличча, що зараз заплаче - все це не природньо, а фальшивка якась! Її промови не щирі, а "всьо пропало" тому підтверження. Я буду голосувати За Ющенка бо я не зрадник і він мені імпонує найбільше. А що до критики в адресу Тимошенко, то ви почитайте наші газети "Час Руху" кого ми там критикуємо? Для мене дуже важко агітувати за Ю. коли я їй не вірю! Мене розриває на частини така агітація! Люди не второпають, чого це "Рух" так поливає брудом Ющенка, який визнав голодомор на державному рівні і встановив пам'ятники в кожному районі, відновив Батурин, люди заговорили про УПА, як ніколи! І ще багато все-таки було зроблено. Для мене це зрада і ви не переконаєте мене в зворотньому! angry

Рух - живий!!!

bymДата: Субота, 09.01.2010, 12:26 | Сообщение # 12
А я часто згадую програму "Закрита зона". Скільки фактів там було оприлюднено і проти Ахметова, І проти Януковича і всієї їхньої братії. Тепер Ар'єв в парламенті, в політичному таборі Юлі Володимирівни, і ніхто того не розслідував і не боровсь.Можливо він сподівавсь там довести справу до кінця, але все що ми отримали, це втрату цінної передачі "5 каналу". Чому так, зберігали ворогів для зручного часу, страшилку на вибори ?
Заяви Луценка проти Колеснікова закінчились в'язницею для свідка по справі і всім наплювати на нього. Так на користь кого спрацювала ця провокація?
Вся помаранчева "коаліція" зробила купу помилок, які не дали людям переконання в справедливості і чесності нової влади. І залишили Януковича серйозним гравцем на політичній арені держави.

Напевно наш народ страждає мазохізмом, тому і вибір звузивсь до двох лідерів: Янукович Юлій Володимирович та Тимошенко Вікторії Федорівни. Але головна загроза в тому, що більше нових майданів може не бути - дерибанщики-політики, хабарники-можновладці та бандити-олігархи вже не банда 90х, все робиться тихенько і головне юридично обгрунтовано. Одним словом не підступитись.
P.S. Це розмова безглузда - всі ми це розуміємо, але хочемо щось вдіяти та і наболіло.

Повідомлення відредагував bym - Субота, 09.01.2010, 12:27

ПетровичДата: Субота, 09.01.2010, 17:23 | Сообщение # 13
Quote (Kucherman)
Не знаю хлопці...але я особисто, по-людськи, по тому як себе веде людина, як ромовляє - вірю Ющенку і зовсім не довіряю речам Тимошенко!

Тут є частка правди. Ющенко дійсно віритьв те, що говорить. Але він живе якомусь полоні ілюзій. Останній раз я Ющенка бачив в Сумах у грудні. Хотілось почути щось нове. Але він розповідав, яка погана Тимошенко і що до перемоги залишилось 37 днів.
Він звик, щоб йому говорили ту правду, яка подобається. Він можливо вірить, що вийде у другий тур. Він вірить, що він месія, який повинен врятувати Україну. Тут він в чомусь правий, але що заважало рятувати Україну 5 років?
А в те як говорить Тимошенко я сам не вірю. Але вона хоч від реальності не відірвана і здатна вислуховувати критичні думки. На відміну від Ющенка.

ПетровичДата: Середа, 13.01.2010, 00:54 | Сообщение # 14
Партія регіонів: Ющенко виглядав щирим і переконливим

Народний депутат від Партії регіонів Ганна ГЕРМАН вважає, що Президент України Віктор ЮЩЕНКО на сьогоднішній прес-конференції виглядав щирим і переконливим.

Про це вона заявила у коментарі для УНІАН, підкресливши, що це її особиста думка.

“Основний висновок, який я можу зробити з цієї прес-конференції, це що Президент був щирий. І ця прес-конференція показала, що коли політик говорить правду, він завжди виглядає переконливо... Це була розмова з народом. На відміну від його партнерки по помаранчевому табору Юлії ТИМОШЕНКО. Наскільки Ю.ТИМОШЕНКО виглядає неприродно і штучно, настільки він виглядає щиро і відкрито“, – сказала Г.ГЕРМАН.

На її переконання, на сьогоднішній прес-конференції В.ЮЩЕНКО ще раз показав, “що він як людина має свої переконання – з ними можна погоджуватися, чи не погоджуватися, приймати, чи не приймати – але В.ЮЩЕНКО їх має, і це не може не викликати поваги до нього”.

“І це, мабуть, головний висновок, який можна зробити з сьогоднішньої останньої прес-конференції Президента України”, – зазначила депутат.

Вона також зауважила, що В.ЮЩЕНКО у своїх промовах зі щирістю говорив те, “що він говорить як представник тієї частини українського народу, яка має такі самі переконання, як він”.

Виходячи зі сказаного, Г.ГЕРМАН припустила, що “В.ЮЩЕНКО має шанси стати третім на цих виборах, тому що у нього є ідеологія, і ця ідеологія знаходить відгук у серцях дуже значної частини українців, і у вирішальний момент (який саме, вона не уточнила – УНІАН) це зіграє і буде мати свої наслідки”.

Разом з тим представниця Партії регіонів ще раз наголосила, що ніяких домовленостей між В.ЮЩЕНКОМ і лідером ПР В.ЯНУКОВИЧЕМ немає, і про них “не може бути й мови”.

Вона пояснила, що у цих кандидатів різні погляди. “У нього (В.ЮЩЕНКА) є свій світогляд. Але і той, і той лідер матиме завжди свій електорат”, – сказала Г.ГЕРМАН.

УНІАН

ПетровичДата: Середа, 13.01.2010, 00:54 | Сообщение # 15
Ющенко пояснив, навіщо підписував Універсал з Януковичем

Президент України Віктор ЮЩЕНКО заявляє, що підписав Універсал національної єдності з лідером Партії регіонів Віктором ЯНУКОВИЧЕМ заради об’єднання України.

Як передає кореспондент УНІАН, про це глава держави повідомив журналістам на прес-конференції.

В.ЮЩЕНКО заявив, що підписав Універсал з В.ЯНУКОВИЧЕМ тому, що хоче “бачити Україну об’єднаною”.

За словами В.ЮЩЕНКА, його не цікавлять конкретні прізвища. «Я можу легко продатися будь-кому за національні інтереси України», - сказав Президент.

ПетровичДата: Середа, 13.01.2010, 00:56 | Сообщение # 16
Ющенко приніс із собою кримінальні справи Тимошенко і Ляшка (фото)

Президент України Віктор ЮЩЕНКО на прес-конференції зачитав уривки кримінальних справ, порушених проти прем’єр-міністра Юлії ТИМОШЕНКО та народного депутата фракції БЮТ Олега ЛЯШКА.

На підтвердження цих своїх слів В.ЮЩЕНКО також процитував уривки з кримінальної справи проти Ю.ТИМОШЕНКО за дачу хабарів у 1996 році посадовим особам Міністерства оборони Росії.

«Ми говоримо про корупцію, звідки вона береться… Це я хочу сказати: який піп, такий і прихід», - прокоментував В.ЮЩЕНКО наведені дані.

ПетровичДата: Середа, 13.01.2010, 00:58 | Сообщение # 17
До останнього повідомлення. А що Ющенко не знав про це у 2001, коли з Тимошенко організовував "Повстань Україно!", чи у 2004, коли разом стояли на Майдані? Чи у 2005 та 2007, коли подавав її кандидатуру на пост прем'єра?

Kucherman, DeZdemon, bym, ви ще і досі не вірите в угоду Ющенка з Януковичем?

ЖульєнДата: Середа, 13.01.2010, 13:09 | Сообщение # 18
Група: Видалені

Поховав Ющенко себе. Ніхто йому не винен.

KuchermanДата: Четвер, 14.01.2010, 13:31 | Сообщение # 19
Quote (Петрович)

Ще не вірю! Бо не бачив сервер яким Ющенко фальсифікував вибори до верховної ради...Одне ясно, що наша політика хвора на РАК! Політики поливають брудом один одного і що прикро, що цим також займається "Час Руху". Люди вже нікому не вірять!!! А Юля ще себе покаже! Якщо вона стане президентом, а Янукович буде другим по кількості голосів - вона також буде підписувати універсали для об'єднання України.
P.S. Я в 31 рік маю будинок, хоч його збудував мій батько, а Юля в 50 років не має ні будинку ні автомобіля і живе в друзів. І ви хочете, щоб я їй повірив про все інше? Той, хто так цинічно бреше - бреше про все!!!І ви в цьому дуже швидко переконаєтесь!

Рух - живий!!!

DeZdemonДата: Четвер, 14.01.2010, 18:51 | Сообщение # 20
Quote (Петрович)

Так, мені в то дуже не віриться. Згоден, що він багато чого не зробив для розвитку країни, але ж йому мала допомагати в тому Юля, яка пліч-о-пліч стояла з ним на майдані, повинна була підтримувати його курс, допомагати йому. Вам мало того популізму, яким вона займається??? Вона у владі і має всі важелі впливу на позитивний вплив у розвитку країни, і що??? Де наша держава, де наше сільське господарство? Вона набралася кредитів, а чим плануємо їх віддавати? Землею? можемо разом з рабами? тобто, вибачте, селянами, що на ній живуть?
Віримо чи не віримо, то не найважливіше. Пройде час і побачимо хто був правий.
Quote (Петрович)
Ганна ГЕРМАН вважає, що коли політик говорить правду, він завжди виглядає переконливо... Це була розмова з народом. На відміну від його партнерки по помаранчевому табору Юлії ТИМОШЕНКО. Наскільки Ю.ТИМОШЕНКО виглядає неприродно і штучно, настільки він виглядає щиро і відкрито
,

Quote (Петрович)
''у нього є ідеологія, і ця ідеологія знаходить відгук у серцях дуже значної частини українців, і у вирішальний момент (який саме, вона не уточнила – УНІАН) це зіграє і буде мати свої наслідки”
-- що ще казати? хто ще з кандидатів має ідеологію? Підкажіть будь ласка!
Без ідеї ми нічого не зможемо зробити. Тільки люди, які щиро вірять у щось, можуть змінити життя.

KuchermanДата: Четвер, 14.01.2010, 23:08 | Сообщение # 21
DeZ, +1 applause good

Рух - живий!!!

Woll@ndДата: Неділя, 31.01.2010, 21:51 | Сообщение # 22
Група: Гости

smile Думаю нашого бджоляра Регіони купили за вулик бджіл. А якщо серйозно, то вся президентсько-парламентська свора боїться щоб її не вигребли з Верховной Ради бо назад їх вже не виберуть. Отже не бджоляр, не великий парламентський лис ,не Регіонали не бажають змін в Державі.

DeZdemonДата: Середа, 03.03.2010, 21:29 | Сообщение # 23
Шкода... але Ющенко зрадник sad , особливо це стає зрозуміло зараз, коли ведуться переговори в НУ щодо обрання його прем'єром при Януковичу.

LozovytskyiДата: Середа, 03.03.2010, 22:23 | Сообщение # 24
Група: Видалені

Quote (DeZdemon)
Шкода... але Ющенко зрадник

шкода poor зрадник. Але жити можна. Він не центр землі. На ньому нічого не закінчується. Зараз тільки все починається

KuchermanДата: Середа, 03.03.2010, 22:34 | Сообщение # 25
Lozovytskyi, згоден! Зрадник, але то його проблеми! Він вже історія! Нехай йде і Бог йому суддя!

Рух - живий!!!

ПетровичДата: Середа, 03.03.2010, 22:44 | Сообщение # 26
Kucherman, погоджуюсь. Ющенко - вже історія. Оцінити його без емоцій можна буде лише років через 5.

Форум » Дискусії » Політика » Ющенко з Януковичем домовилися?
Сторінка 1 з 11
Пошук:

Rambler's Top100 Сумской портал Сервис проверки ТИЦ и PR
Copyright Сумська обласна організація Народного Руху України © 2010